Den første tirsdag i hver måned interviewer vi en forfatter eller oversætter på Lejre Bibliotek i den gamle stationsbygning. Samtalen i sofaen er åben for alle, og lytterne kan være med til at stille spørgsmål og dele meninger om bogen. 

SofaenILejre

Hele døgnet sendes klassisk musik og genudsendelser. Det betyder, at du kan nærlytte mange udsendelser om natten eller formiddag. 

UMLANDO sender på 102,8 MHz og på vores netradio. Vi genudsender mange af vores magasinprogrammer med ældre klassisk musik fra vores musikbibliotek. Hvis du vil se vores ordinære sendetid, kan du kigge i vores programoversigt.

OnAir

Vores streamingserver har tidligere streamet med 64 kbit/s. Denne kvalitet er nu kraftigt forbedret til 192 kbit/s. I menupunktet "Sådan lytter du" kan du læse, hvordan du lytter til Umlando

192kbits

Lokalhistorie fra Midtsjælland: Lejre, Frederikssund, Roskilde, Holbæk, Ringsted og Køge. Vi sender Lokalhistorisk Magasin fredag kl. 14 

LejreBagMyten

Vi sender Historisk Flashback hver dag, når vi starter vores ordinære sendetid kl 12. Vi starter dagen med at fortælle, hvad der på dags dato er sket gennem historien. Hvad sket der f.eks. i Danmarkshistorien for 38 år siden? Eller hvad skete der i Verdenshistorien på dags dato i 1464? 

kalender

Alle kan være med til at drive den ukommercielle historieradio UMLANDO. Vi søger frivillige til at lave interviews, teknik, foreningsarbejde, skafffe midler og brygge kaffe. Vi søger frivillige, som har lyst til at være sammen med andre om et historieprojekt. Vi har ikke krav til antal timer - og man kan være med uanset alder, baggrund, interesser og kompetencer.

Studievrt